evenvoorstellen1

Van scientist naar people manager en nu zelfstandige

Ik ben van huis uit analytisch chemicus. Startende als scientist verschoof mijn interessegebied en ervaring naar lijnmanagement in R&D omgeving met focus op people management. Ik heb diverse leidinggevende posities gehad in QC en R&D afdelingen en leidde bij DSM het programma duurzame inzetbaarheid. Sinds 2014 ben ik eigenaar van Go Sens!; partner in mensgericht leidinggeven.

Wat drijft mij?

Ik hou van mensen en processen. Ik help graag anderen in hun persoonlijke en professionele groei. Ik geloof stellig dat mensen beter tot hun recht komen, wanneer zij zélf nieuwe kansen, inzichten en perspectieven ontdekken. Daarnaast ben ik altijd alert op processen en analyseer ik snel of het beter kan, eenvoudiger of gewoon leuker!

Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn uitgebreide ervaring als onderzoeker en leidinggevende binnen de farmaceutische en biotechnologische industrie. Mijn sensititiviteit op zowel persoonlijk als organisatorisch vlak, maakt dat ik mensen in hun kracht en op de juiste plek kan zetten. In dat proces zijn professionaliteit, vakmanschap en persoonlijke sterktes van ieder individu voor mij leidend.

There is no way to happiness, happiness is the way

Deze uitspraak van Buddha is mijn life credo. Genieten van het onderweg zijn, van de reis die je maakt. Dit inspireert me ook in mijn vrije tijd. De mooiste vakanties voor mij zijn samen met mijn gezin ongepland op pad, met rugzak, met tent of zeilend. Daar naar toe waar je gevoel, de wind of het toeval je brengt. Go with the flow maar wel met een duidelijk punt op de horizon…

De naam Go Sens! is afgeleid van de achternaam van oprichter Elise Goosens.

Daarnaast staat de Go in Go Sens! voor actie, kracht, beweging, richting. Sens is afgeleid van sense en staat voor gevoel, verstand en de zintuigen zoals zien, voelen, horen, waarnemen.

Ontwikkeling van mensen, of dit nu professioneel of persoonlijk is, heeft altijd te maken met continu balanceren tussen “zijn” en “doen”. Goed naar jezelf luisteren, weten wie je bent, wat je kan en wat je wilt is de basis om stappen te zetten, te doen!