Aanpak

De aanpak van Go Sens! is persoonlijk, open en betrokken, pragmatisch en een tikkeltje non-conformistisch. Vertrouwen is de basis van waaruit Go Sens! werkt. Go Sens! maakt gebruik van haar uitgebreide ervaring in de praktijk als wetenschapper en als leidinggevende.

Maatwerk

De aanpak van Go Sens! is altijd maatwerk.  Bij de aanpak van Go Sens! is start- en eindpunt altijd duidelijk, de weg ernaartoe is flexibel. Deze manier van projectmatig werken wordt in de IT wereld de scrumming methodiek genoemd. Deze flexibele, heldere en gestructureerde aanpak vergemakkelijkt het omgaan met wijzigende eisen en wensen tijdens het proces.

Vertrekpunt: de analyse

Met behulp van een heldere analyse brengt Go Sens! de huidige situatie in kaart: wat gaat er goed, wat kan beter. Denk bijvoorbeeld aan het inzichtelijk maken van werkprocessen, maken van een quickscan, het houden van interviews met relevante personen en het bijwonen van teambijeenkomsten of werkoverleg.

Het punt op de horizon: de ambitie

Belangrijk is om duidelijk te krijgen wat het punt op de horizon is, wat is de daadwerkelijke vraag en behoefte. En welke ambitie past daarbij?

De weg ernaar toe: stap voor stap

Samen met de opdrachtgever werkt Go Sens! stap voor stap naar concrete doelen waarbij tussentijds steeds getoetst wordt en eventueel bijgestuurd.

Kenmerken aanpak Go Sens!

  • persoonlijk en betrokken
  • overzichtelijk en flexibel
  • keep it simple en pragmatisch
  • stap voor stap naar concrete doelen
  • ieder moment mogelijk om proces zelf voort te zetten

Netwerk

Go Sens! bundelt bij haar aanpak de kracht van zichzelf en die van anderen. Go Sens! heeft daarom een uitgebreid netwerk en zoekt indien nodig de samenwerking met collega-ondernemers om aan de vraag te kunnen voldoen.

Scrummen komt uit de wereld van de IT: een flexibele methode voor het ontwikkelen en beheren van software, volgens agile projectmanagement.
Een methode die voldoende ruimte over laat voor nieuwe inzichten die tijdens de ontwikkeling van een project ontstaan.